Hlavní obsah
Článek

Z holčičky, která drží na fotografii svíčku při prvním přijímání, vyrostla zpěvačka, která se ráda čančá, nemá vlastní děti a ani by je mít nechtěla. Naopak, dobrovolně šla na potrat, aby jí dítě nepřekáželo v kariéře. Poznáte, o koho jde? Prohlédněte si fotogalerii se snímky, které ještě nikdy nebyly zveřejněny.

Heidi Janků (61), jíž se od středy ukrajuje poslední rok do padesátky, má za sebou docela zajímavý život. V osmnácti se vdala za mladíka s příjmením Janků, a to si pak po rozjezdu kariéry nechala, přestože se dávno předtím rozešli. Předtím se jmenovala Heidi Hantlová. Svého současného muže, Ivo Pavlíka, který dřív žil s Věrou Špinarovou, si vzala za velké slávy v roce 1992. Její muž je o třicet let starší, ale manželé si přesto báječně rozumějí.

A proč je Heidi stále tak zajímavou ženou? "Možná, že i díky tomu, že děti nemám, tak jsem přestala trochu stárnout. Ne nadarmo se říká, že člověk vidí, jak stárne, když se podívá na své děti... My jsme dokonce v jednu dobu o tom s Ivošem velmi intenzivně uvažovali a už jsem měla vybrané i jméno, i když jsem ještě nebyla těhotná... Tenkrát tomu ale osud nechtěl. A když chtěl, bylo to zase v době, kdy jsem na to absolutně nebyla připravená,“ přiznává Janků v knize Hvězdy popu, které jsme milovali, jež v pátek přichází do trafik, že podstoupila interrupci.

„Bylo to v roce 1986 a už jsem byla s Ivošem. Měla jsem čtyřiadvacet a velmi slibně rozjetou kariéru zpěvačky, a fakt jsem si nedovedla představit, že bych měla dítě... Té interrupce jsem nikdy nelitovala... Mít ovšem dítě jenom proto, abych ho někde ukazovala a říkala, že je moje, tak to ne. To pak někdy končí i tragicky a nemusíme chodit daleko. Stačí zajít tady pod kopec,“ naráží Heidi na problémy své sousedky z Uhříněvsi a rovněž rodačky ze severní Moravy Ivety Bartošové a jejího syna Artura Štaidla.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám