Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O modelu Lucie Vondráčkové (44), který oblékla na křest videoklipu Stanice svět, už jsme psali. Její overal s výstřihem, pod který si zpěvačka nevzala podprsenku, vzbudil velký ohlas. A popovídali jsme si i s jeho autorkou, návrhářkou Dominikou Sedláčkovou.

Tedy nejdřív nás zaujalo návrhářčino obutí. Měla totiž každou botu jinou. "Ty boty mi přišly vtipné a řekli mi, že je někde měla i Céline Dion, tak proč ne já," smála se Dominika, která aspoň Vondráčkovou nechala obout do normálních lodiček stejné barvy.

Spolupráci se zpěvačkou si chválí. "Ten overal je v rámci nové kolekce, ke které bude teprve v prosinci přehlídka, takže je to určitá předzvěst. Lucka je profesionálka, takže tam nebyl jediný problém. Vyzkoušely jsme víc modelů, Lucka měla představu něčeho sportovnějšího s kapsami, takže overal byl jasná volba," vysvětlila.

Spolupráce se zpěvačkou tímto modelem neskončila, v tuto chvíli je Dominika její dvorní návrhářkou. "Bude mít od nás oblečení na další videoklip a zkoušela i další kousky na jiné akce, takže něco domluveného máme," upřesnila Sedláčková, která pracuje ve dvojici se svojí maminkou Jaroslavou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám