Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve velkém pojal oslavu svých 54. narozenin módní návrhář Osmany Laffita. Bývala by mu stačila malá oslava s partnerem Guyem, nicméně slovo dalo slovo a vyklubal se mejdan pro přátele, kde Osmany zároveň představil svoji novou kolekci brýlových obrouček.

"Nejsou to kulatiny a vlastně v tomhle věku už bych ani slavit nemusel. Stačila by mi večeře s partnerem a velké dary taky nečekám. Vždycky se navzájem obdarováváme cestami, protože ty zážitky jsou nejlepší. Loni jsme takhle obepluli Evropu na obří lodi a bylo to skvělé," vyprávěl nám Osmany. "Kam pojedeme letos, ale ještě nevím. Navíc až do Vánoc máme spoustu práce," dodal.

A proč se vlastně rozhodl, že k doplňkům, kosmetice, vlasovým příčeskům a oblečení přidá ještě brýle? "Já musím nosit brýle už od svých sedmi let. Na Kubě tehdy žádné dětské brýle neměli, takže jsem musel nosit ošklivé obroučky pro dospělé, kterých taky nebyl velký výběr. Takže jsem si to vlastně vynahradil," vysvětlil návrhář.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám