Hlavní obsah
Článek

Usměvavá vévodkyně ze Sussexu Meghan (42) se opět objevila na veřejnosti. V Londýně zavítala na zahajovací ceremoniál summitu One Young World.

Manželka prince Harryho (39) tentokrát zvolila šaty výrazné fialové barvy, a tak byla vskutku k nepřehlédnutí. Tak trochu připomínala disneyovskou postavičku Megaru, která ve filmu Herkules také nosila fialové šatičky.

Meghan rozdávala úsměvy na všechny strany, byť nedávno poskytla otevřený rozhovor, ve kterém promluvila o tom, jak se jí žije pod drobnohledem médií.

„Nikdy jsem si nemyslela, že to bude jednoduché. Myslela jsem si ale, že to bude spravedlivé,” nechala se slyšet v dokumentárním filmu britské ITV. Meghan i princ Harry jsou pod neustálým tlakem nejen bulvárních médií. Meghan se svěřila, že je pro ni ostře sledovaný život velmi těžký.

Zastal se jí i princ Harry, jemuž hon médií připomíná tlak médií, kterému čelila jeho zesnulá matka Diana. „Dělám vše, abych ochránil svou rodinu. A já teď mám rodinu, kterou musím chránit,” nechal se nedávno slyšet Harry s tím, že nechce, aby Meghan skončila jako jeho milovaná maminka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám