Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na křtu nového alba Lucie Bílé (58) nesměl chybět nikdo, kdo pro zpěvačku něco znamená. Desku tak pokřtila nejen s dlouholetým kamarádem a muzikantem Petrem Maláskem, svým bratrem Karlem a jeho rodinou nebo zpěvákem Markem Ztraceným, který složil úvodní písně alba.

Na akci nechyběl ani její přítel Radek, bez kterého se Lucie na veřejnosti už snad neobjevuje. Velkým překvapením pro všechny byla ale také přítomnost jejího bývalého přítele Petra Makovičky. S ním zpěvačka žila šest let, jejich vztah je už pár let minulostí.

I tak je zřejmě stále pojí přátelské pouto, vedle toho pomáhá své bývalé lásce s distribucí její vlastní řady kávy LB Coffee. Bílá se se svým bývalým na akci rychle pozdravila a s úsměvem na rtech mu dala křišťál pro štěstí. Pak zase spěchala za svým současným partnerem, který se po celý křest zvládal jejímu ex vcelku obstojně vyhýbat, přestože si vyměnili úsměvy, ani jeden o společnou fotografii nestál.

„Chtěla jsem natočit cédéčko o věcech, které prožívám. Jsou tam podle mě velice zdařilé písničky, možná sem tam i nějaká s troškou smutku, ale život není jen o tom hezkém. Dělali jsme na něm tři roky, vybíralo se ze čtyřicítky písniček, z nichž vzniklo třiadvacet demonahrávek a na desce je třináct těch nejlepších. Jsem moc ráda, že vyšlo a že k němu byl natočen také videoklip. Kdybych vše shrnula, tak tohle album je v mé dosavadní kariéře pro mne zcela nejosobnější,“ uvedla Lucie Bílá na křtu desky Ta o mně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám