Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První vyřazovací večer má youtuber Karel Kovář známý pod přezdívkou Kovy (27) za sebou. S tanečnicí Veronikou Liškovou úspěšně postoupili do dalšího kola StarDance, ale i tak chvíle před oznámením vypadnutého páru nebyly příjemné.

„Po tom vyřazování mám ještě sevřené hrdlo, jak jsme ta parta ucelená, tak je hrozně těžké se s někým rozloučit. Byly nervy, nás teda odklidili jako první, tak nám trochu ulevili, ale stejně ten pocit, že se tady najednou nebudeme s někým potkávat, je smutný,“ prozradil Kovy, který zatím na parketu předvádí to, co se přes léto naučil.

„Pořád čerpáme z předtančených tanců, protože trénujeme od půlky července a samozřejmě začínáme některé nové, na které už budeme mít méně času, tak uvidíme, jak se nám bude dařit dál, pokud nás diváci pošlou,“ řekl youtuber, který má u diváků velkou podporu a bylo to vidět i na tanečním parketu, kde o jeho podpis nebo společnou fotografii stála nejedna divačka v jakémkoli věku.

Některým párům už přichází dokonce nabídky na předtančení. Takovou nabídku však Kovy s Veronikou prý ještě nedostali. „Přiznám se, že v jsem už dlouho neviděl e-mail, asi bych je měl projet, žádná nabídka ještě nepřišla, asi jsme zatím neoslovili plesové diváky,“ svěřil Kovy, který patří k favoritům soutěže a sázkové kanceláře ho řadí na první příčky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám