Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na křtu videoklipu Stanice svět, kde se poznal s Lucií Vondráčkovou (44), díky čemuž se stal mediálně známým, sice hokejista Marek Peksa chyběl, potkali jsme ho ale o den později. Brankář, který hrával za jeden klub ve Francii, se totiž infiltroval do světa šoubyznysu a koketuje nejen se slavnými ženami, ale i s modelingem.

Byl jedním z modelů, kteří předváděli novou kolekci brýlí návrháře Osmanyho Laffity, a právě tam jsme svalnatého mladíka s modrýma očima a dlouhou hřívou, který připomíná filmového Thora, vyzpovídali. Dozvěděli jsme se mimo jiné, že opět hraje hokej, tentokrát za rodný Šumperk, kam se prý vrátil hlavně kvůli tomu, aby se víc věnoval dceři, kterou má s bývalou ženou.

A co vlastně říkali v Šumperku na to, že se díky Vondráčkové stal tváří z titulních stránek?  "Nikdo si z toho nesedl na zadek. Kluci v kabině se mi smáli, ale to je normální a nic jsem si z toho nedělal. A co myslí moje bývalá, je mi jedno," krčil rameny Peksa. A co jeho vztah s Lucií Vondráčkovou? "To je soukromá věc, ale dlouho jsme se neviděli," řekl Super.cz.

Co ještě mladý muž řekl o vztazích nebo o hokejových a modelingových plánech, se dozvíte v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám