Hlavní obsah
Článek

Výběr úspěšných vánočních dárků pro děti nemusí být vždycky časově a finančně nákladná záležitost. Předvánočním tlačenicím v obchodech se lze vyhnout - můžete vybrat dárky po kterých děti nejvíc touží, a k tomu ještě ušetřit čas i peníze. Přinášíme vám tipy na letošní nejvyhledávanější dětské vánoční dárky, na které jsme navíc připravili výrazné slevy a cenové akce. Hračky, které si děti nejvíc přejí, máme připravené k okamžitému odeslání na vaši adresu. Vyhněte se stresu a pořiďte dětské vánoční dárky v klidu a pohodě na 4kids.cz

Společenská hra Activity pro malý i velký počet hráčů různých generací (Piatnik)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Společenská hru Activity vymyslely před dvaceti lety dvě rakouské rodiny a od té doby patří mezi nejoblíbenější společenské hry. Zaručuje zábavu pro školní děti stejně jako pro dospělé nebo celé rodiny, hrají ji společně lidé různých generací. Activity se výborně hodí i jako seznamovací a komunikační hra pro větší počet lidí - rychle se při této hře seznámí a spřátelí. Activity mohou hrát celé týmy a počet hráčů je prakticky omezen jen velikostí místnosti. Hráči si losují kartičky se slovními pojmy a zároveň způsob, jak je mohou vyjádřit – slovy, kresbou, nebo pantomimou. Zaměstnají při tom hlavu, ruce i nohy a procvičí svoji tvořivost, fantazii i schopnost vyjadřovat se různým způsobem. Zábava je zaručena, salvy smíchu jsou při tom obvyklým průvodním jevem a společenská hra Activity spolehlivě strhne hráče i přihlížející.

Rádio a CD přehrávač v designu Star Wars

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Temná postava Darth Vadera děsila galaxii Star Wars a vyskytovala se neomylně všude tam, kde se dělo něco nekalého. Odehrávalo se to naštěstí v jakési vzdálené galaxii, ale představte si, že by na vás zničeho nic Darth Vaderova hlava vykoukla přímo ve vašem pokoji! Stát se to může, a mohla by na vás dokonce i promluvit nebo vám zazpívat, protože tenhle Darth Vader je rádio s přehrávačem cédéček. Dá se napájet bateriemi i ze sítě.

Panenka Chou Chou jako živé miminko (Zapf Creation)

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Panenka Chou Chou jako živé miminko se chová jako opravdové miminko a malá maminka se o ní musí moc dobře starat. Miminko Chou Chou se totiž dokáže smát i plakat, a také si umí povídat univerzální řečí všech miminek. Když mu dáte lahvičku, saje z ní a když ho potom pohoupáte a položíte, zívá a pomalu zavře oči, usne a tiše oddychuje. Když miminko Chou Chou zvednete, podle nálady se rozesměje, nebo rozpláče – a pak potřebuje chvilku hladit, aby se uklidnilo. Miminko Chou Chou je velké 48 cm a v balení má i svojí lahvičku, dudlíček a deku s hvězdičkou. Funguje na tři tužkové baterie.

Špičkový stolní hokej Play Off od švédské firmy Stiga

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stolní hokeje Stiga patří konstrukcí a kvalitou na světovou špičku a domů vám vnesou atmosféru a napětí skutečného hokejového utkání. Ve stolním hokeji stejně jako při opravdovém hokejovém střetnutí vítězí ten, kdo se dokáže prosadit technikou a střelbou. Roli hraje i trocha hokejového štěstí, rozhodují však šikovné ruce, rychlost a postřeh, a také správná hokejová taktika. Stolní hokej Play Off má v základní verzi týmy Švédska a Finska, ale velké množství dalších českých i zahraničních týmů lze dokoupit. Atmosféru zápasu dotváří věrná kopie ledové plochy včetně reklamních nápisů na mantinelech a zvýšeného hrazení na obou stranách.

Další články

Načítám