Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po druhém přenosu StarDance musela Radka Třeštíková (42) čelit nepříjemné kritice z řad diváků. nelíbilo se jim, že se před televizními kamerami neustále se svým tanečníkem Tomášem Vořechovským objímá nebo líbá, jako tomu bylo i v druhém tanci.

Oba své chování vysvětlili tím, že jsou dobří kamarádi a do romantického tance promítli svoje emoce. Svým dalším vyjádřením známá spisovatelka ale trochu šokovala. „Radši vypadnu, protože jsem, jaká jsem, opravdová ve všem, co dělám a říkám, než abych postoupila, protože předstírám, že jsem někdo jiný, lepší,“ napsala si Radka k fotce s Tomášem.

To se samozřejmě jejím fanynkám a fanouškům nelíbí. A i ti, kteří patří ke kritikům jejich pusinkování, ji začali podporovat. „Jsem z řad vašich kritiků, ale teda ne v tanci, tam jste skvělá,“ napsala jedna z fanynek. „Asi bych se vyprdla na hodnocení lidí, které člověk ani nezná. Držím palce,“ napsala další.

Našli se i tací, kterým se jejich vzájemný a blízký vztah naopak líbí. „Nejlepší je ten vztah mezi Vámi a Tomášem, je to boží a je to totálně přirozený, kvůli tomu mě ve SD oba moc bavíte, navíc strašně makáte, držím palce,“ napsala jedna z fanynek pod příspěvek o vypadnutí ze StarDance.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám