Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že to rapperka Nicki Minaj (41) opravdu myslela vážně, když nedávno oznámila konec kariéry s tím, že se chce zaměřit na budování rodiny. Majitelka obřího umělého pozadí se v pondělí provdala za Kennetha Pettyho, se kterým randila od loňského roku.

Nicki sdílela na Instagramu video s hrníčky, označenými nápisy Pan a Paní, a kšiltovkami s nápisy ženich a nevěsta. K příspěvku napsala pouze "Onika Tanya Maraj-Petty", což je rapperčino jméno v celém znění s novým příjmením Petty.

Minaj se v červnu svěřila ve svém podcastu Queen Radio, že si s Pettym vyřídili oddací listy a vezmou se co nevidět. „Myslím, že mám, co jsem hledala, štěstí. Bylo těžké ho najít. Teď, když ho mám, nechci dělat žádné kompromisy,“ vysvětlila, proč hodlá upřednostnit soukromí před kariérou.

Pár se zná už od mládí, randili spolu jako náctiletí. Petty, známý také pod přezdívkou Zoo, má řadu kriminálních záznamů, seděl celkem 12krát, z toho minimálně jednou za vraždu nebo za pokus o znásilnění 16leté dívky v roce 1994. Od té doby je registrovaný jako sexuální deviant... A žili šťastně až do smrti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám