Hlavní obsah
Článek

Na první pohled působí spíš jako kamarádky než jako máma s dcerou. Dana Batulková (66) s Marianou Prachařovou (29) spolu rády vyrážejí na dovolenou i na večírky. "I když Mariánka víc, protože já v tomhle směru tak aktivní nejsem," upřesnila Dana.

Tentokrát jsme "holky" potkali na otevření obchodu se spodním prádlem, takže jsme byli zvědaví, zda si vzpomínají, kdy máma dceři koupila její první podprsenku. To bývá v životě ženy velká událost. Ovšem u nich doma to tak nebylo.

"Já to jako nějaký přelom v životě ženy, jak se říká, nebrala. Možná jsem si ji dokonce za kapesné koupila sama," svěřila nám Mariana. "Začínala určitě těmi sportovními asi ve třinácti, tu pravou dámskou měla asi v patnácti. Ale braly jsme to jako normální součást oblečení a nedělaly z toho zřejmě žádnou vědu," mínila Dana.

Ovšem v posledních letech si z kupování, nikoli podprsenek, ale kalhotek, udělaly tradici. "Vždycky, když jsem v zahraničí, kde jsou prodejny Victoria Secret, tak kupuju mámě kalhotky, ty jí vozím vždycky. Většinou to bývá po pěti kouscích," vyprávěla Mariana. "Takhle mi vždycky kalhotky vozíval tatínek. Takové ty bavlněné od pondělí do neděle, protože bavlněné kalhotky za mého dětství u nás vůbec nebyly," vzpomínala Dana.

Reklama

Další články

Načítám