Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Leona Gyöngyösi prorazila v Americe. A překvapivě v oboru, ve kterém dominují černošky. Zpěvačka se věnuje gospelu. "Pendluju mezi Amerikou a Českem. Spolupracuju s michiganským gospelovým sborem. Pro ně je to exotický, když bílá holka zpívá jejich styl. Každá černoška zpívá gospel, ale bílých holek v tom dobrých tolik není," řekla Super.cz Leona.

Zpěvačka je maminkou osmiletého syna Nicolase. S bývalým mužem ale už dlouho nežije. Naopak přiznala, že si našla novou lásku. "Jsem přes rok šťastná, funguje to. Žijeme spolu od začátku v jedné domácnosti. Se synem si sedli skvěle. Malej si ale sedne s úplně každým, je hodně společenskej," vysvětlila na castingu soutěže krásy Look Bella, kde zpívala.

Sama v soutěži krásy nikdy nebyla. "Před dvaceti lety by to šlo, od té doby se proporce ale změnily. Hlavně po narození syna. Jedno období jsme si byly hodně podobné s Luckou Křížkovou. Ale já radši zůstanu u zpívání," dodala.

Reklama

Další články

Načítám