Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Miley Cyrus (31) se fanouškům svěřila, že se několik měsíců nedotkla drog. Zpěvačka, která v minulosti holdovala nejen marihuaně, ale také například extázi a jiným drogám, se svým užíváním nikdy netajila. „Jsem čtyři měsíce čistá. Cítím se nejlépe, jak jsem se kdy cítila a jenom kvetu,“ připustila v živém vysílání na Instagramu.

Miley byla velkou zastánkyní tohoto druhu zábavy, což se promítlo i do jejích textů. Drog se však podle všeho nedotkla od rozchodu s manželem Liamem Hemsworthem. Slavný pár oznámil konec vztahu v létě, po osmi měsících ve svazku a téměř deseti letech vztahu.

Přestože někteří zlí jazykové tvrdili, že důvodem rozchodu byla zpěvaččina nevěra, neboť oznámení doprovázely její fotky s milenkou Kaitlynn Carter, opak je pravdou. Miley se prý chtěla odstřihnout od divokého života, který vedl Hemsworth. A vypadá to, že se jí to úspěšně podařilo.

Nyní září štěstím po boku nového partnera, australského zpěváka Codyho Simpsona. „Miley už nevymetá večírky jako dřív. S Codym jsou v tomhle na jedné lodi. V minulosti spolu pozorovali východy slunce na cestách z mejdanů, dnes vstávají za úsvitu, aby společně cvičili jógu,“ řekl pro HollywoodLife o jejich dlouholetém přátelství, které přerostlo ve vztah, zdroj blízký zpěvačce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám