Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když moderátorka pořadu 168 hodin Nora Fridrichová (46) vypadla ze StarDance, musela si o sobě přečíst řadu negativních komentářů. Kromě kritiky tanečního projevu se do ní strefovali i lidé, kterým se nezamlouvá jako moderátorka.

„Právě dotančilo koště v pytli a protivná megera z lepšolidského pořadu 168 hnojometů,“ okomentoval konec Fridrichové ve StarDance jeden z diváků.

Nory se pak řada fanoušků zastala s tím, že StarDance je o tanci, a ne o profesi daného soutěžícího. Na jeden z komentářů reagovala i samotná Fridrichová.

„Co čekala? Jako jsme se semknuli pro Ortel, tak jsme se semknuli pro Fridrichovou. Zatím ji nemůžeme vyhodit z ČT, tak aspoň ze StarDance,“ vzkázal Fridrichové jeden z diváků.

Moderátorka neváhala a tento vzkaz zveřejnila na svém facebookovém profilu. A to i s vtipným komentářem.

„Možná jsme měli tango nacvičit na píseň Mešita,“ vtipkovala Fridrichová, kterou konec ve StarDance mrzel.

„Vypadnout první je hrůza, ale v něčem alespoň první jsem, ale to trošku shazuji. Měla jsem tušení, že by to mohlo nastat, protože jsem se sebou po pravdě řečeno nebyla úplně spokojená, a pak se to stalo,“ řekla Super.cz moderátorka, která už si zvykla na to, že je pro určité typy lidí trnem v oku.

Nora Fridrichová a Jan Kohout zahájili druhý večer tangem.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám