Hlavní obsah
Článek

Soutěžící za sebou mají druhé kolo StarDance, které přineslo první vyřazování. Černý Petr zůstal Noře Fridrichové a Janu Kohoutovi, kteří získali druhý nejnižší počet bodů od poroty - 24 (o bod méně měli Tonya Graves a Michal Bureš), a ani od diváků nezískali dost hlasů na postup.

Divákům soutěžící předvedli tři tance. Energické tango, elegantní waltz a svižnou čaču. Poslední zmíněný tanec připadl i Gabriele Koukalové (34), která se na něj připravovala opravdu zodpovědně. Trénovala nejen choreografii, ale také sexy výrazy, které k tomuto tanci patří, jež jí ale nejsou vlastní.

„Tvůj výraz není to, co tady potkávám na chodbě. Ty jsi velmi cudná, to asi nebylo snadné?“ všimla si i Tereza Kostková (47). A někdejší biatlonistka přitakala.

„Martin (tanečník Martin Prágr - pozn.) se mě v tom snažil cvičit, trénovala jsem to i před zrcadlem, protože to opravdu nejsou pózy, které by mně byly blízký. A teďka jsem se snažila týden chodit velmi spoře oděná, abych zjistila, jaký to vlastně je,“ svěřila, jaký postup zvolila při hledání svého „sexy já“.

Podle ohlasů diváků na sociální síti se jí to povedlo, za svůj výkon sklidila veskrze chválu. Porota si naopak od některých vysloužila výtku, že hodnotila zbytečně nízkými čísly. Koukalová a Prágr získali 29 bodů.

První tanec Gabriely Koukalové ve StarDance
Líbila se vám čača Gabriely Koukalové a Martina Prágra?
Ano
86,8 %
Ne
13,2 %
Celkem hlasovalo 12802 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám