Hlavní obsah
Článek

Václav Noid Bárta (43) má figuru jako nikdy. Poslední měsíce na sobě opravdu dřel. Cvičil ze všech sil, dodržoval náročnou dietu a začal se vyhýbat alkoholu. Výsledky se dostavily.

Svou vypracovanou postavu předvedl na soutěži v kulturistice. Na stupnici vítězů se bohužel nepostavil, ale nevzdává se.

Fanouškům na sociálních sítích ukázal svou proměnu, ke které napsal: „Sice jsem skončil předposlední, ale se vší pokorou jsem na sebe pyšnej... z toho otylého, opilého a kouřícího individua se mi podařilo za dva a půl roku udělat sportovce, který nekouří, nepije a mohl si, stoprocentně "nenasypanej" dovolit stoupnout na prkna v soutěži Men's Physique mezi ostatní soutěžící.“

Kromě toho, že poděkoval těm, kteří mu na cestě za jeho cílem pomáhali, nesměl zapomenout ani na svou partnerku Elišku Grabcovou, která pod srdcem nosí jejich prvního společného potomka.

„Hlavně děkuju mojí lásce za podporu, a i když bych se měl teď stoprocentně starat o ni a o naši malou Elsičku (přezdívka jejich nenarozené dcery - pozn.red.), tak se starala ona o mě. Miluju vás holčičky tři moje,“ napsal Vašek dojemně o Elišce, budoucí ratolesti a dcerce Terezce, kterou má s bývalou manželkou Gabrielou Dvořákovou (35), provdanou Švamberovou.

Pod fotkou se okamžitě začaly hromadit komentáře plné obdivu a poklon, a to nejen od fanoušků. Vaškovi kolegové a přátelé z branže nemohli jinak, než také smeknout.

„Jsi pašák,“ napsala herečka Daniela Šinkorová (51). „Seš frajer Venco,“ přidala se sympatická Eva Burešová (30).

Někteří s Noidovou pevnou vůlí souzní. „Velkej respekt! Včera to byly dva roky, co nepiju,“ napsal fotograf Tomáš Třeštík, manžel spisovatelky Radky Třeštíkové (42), která je jednou z deseti soutěžících v letošní StarDance. Gratulací se dočkal i od kolegů, kteří sportu také propadli, jako například moderátor Petr Vágner (46) či raper Marpo (39).

Reklama

Další články

Načítám