Hlavní obsah
Článek

Charismatický kuchař Emanuele Ridi (50) si v posledních dnech užívá slunnou Itálii. Rodáka z Elby sice pozlobilo zdraví, ale zotavuje se dobře a znovu se vrátil do pracovního procesu.

Nedávno jsme informovali o tom, že Ridi skončil kvůli problémům se zažíváním v nemocnici. Italský gurmán se dokonce musel na nějakou dobu vzdát svých oblíbených pochutin a nastolit dietu, kvůli které výrazně zhubnul.

Jak se ale zdá, zdravotním problémům je konec, a tak se mohl Manu, jak se mu přezdívá, s chutí pustit do pokračování pořadu Manu a Matěj na cestě do Říma. Jak už z názvu napovídá, Ridi neodjel natáčet sám. I na dalších cestách mu dělá doprovod kamarád Matěj Ruppert. Emanuele a frontman kapely Monkey Business jsou sehraná dvojka a několikadílný pořad, kterým společně provázejí, se minulý rok dočkal kladných ohlasů.

Ridi diváky seznamuje s krásami Itálie a oblíbenými restauracemi, kavárnami nebo lidmi, kteří mají ke gastronomii blízko, stejně jako on sám. Ruppert dodává pořadu svůj osobitý humor a s nadšením degustuje vše, co mu Emanuele nebo jeho přátelé připraví.

Oblíbený kuchař a majitel dvou pražských restaurací se do své rodné země vrací často a rád. V minulosti ho obvykle doprovázela dnes již bývalá partnerka Lucie Hunčárová (38), se kterou se v roce 2016 seznámil ve StarDance. Během soutěže mezi nimi vzplanula vášeň, a tak se z tanečních partnerů brzy stali i životním. Bohužel před pár měsíci veřejně ohlásili rozchod.

Reklama

Další články

Načítám