Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Před dvěma lety mu Československo leželo u nohou, dnes už o Martinu Chodúrovi (34) víme asi jen tolik, že kdysi existoval, docela obstojně zpíval, a světem českého showbyznysu otřálslo i to, že si nechal udělat nový chrup. Vítěz první Česko Slovenské SuperStar se coby ostravský patriot rozhodl nevytáhnout paty z domu a to jeho kariéře vůbec neprospívá. Zpívá výjimečně prakticky jen na firemních plesech, rozprášil svou starou kapelu, a aby toho nebylo málo, zkušeného manažera hvězd vyměnil za muže, který doteď Karlu Gottovi prodával obrázky!

"Martin byl pro mě jednou z mnoha aktivit a nemůžu se kvůli němu přestěhovat do Ostravy. Ke spolupráci mě oslovil proto, že chtěl žít v Bratislavě, teď rozhodnutí změnil. Vztahy na dálku, i ty pracovní, jsou náročné," vysvětlil důvody rozchodu s Chodúrem Matej Drlička slovenskému týdeníku Život. Na Slovensku patří mezi vyhledávané manažery hvězd. Přesto se mu podařilo svou bývalou hvězdu předat naprostému amatérovi v hudební branži.

"Ozval se mu pan Kohák, který je galerista a manažeruje Karlovi Gottovi výtvarné aktivity. Není hudební manažer, z čehož jsem trochu znepokojený," uvádí Drlička, který je ale prý rád, že nový manažer jeho bývalého svěřence je alespoň sympaťák. Jenže na co mu tahle vlastnost bude při hledání práce pro Martina, který sám nemá organizační schopnosti a tak potřebuje ochranná křídla profíka?

Možná kdyby se Zdeňku Kohákovi podařilo přemluvit Chodúra, aby se přestěhoval do Prahy, bude mít tento nadšenec do muziky a uznávaný odborník přes výtvarné umění trochu šanci...

Reklama

Další články

Načítám