Hlavní obsah
Článek

Přestože své rodiče někdy nenechává vyspat, největší radost má Saša Rašilov (51) v poslední době ze své nejmladší dcery. S dvouletou Maruškou se snaží herec, který hraje pravidelně v divadle a v seriálu Modrý kód, trávit všechen volný čas. A jak sám přiznal, holčička spíš než po něm, podědila geny po své mamince.

„Řekl bych, že u Mařenky převažují zatím valašské geny po její mamince. Miluje dědův traktor, na svatbě našich kamarádů nedávno chtěla pít vodu z malých kalíšků na slivovici, zajídala to škvarky a následně se sama vydala za zvukem cimbálu, stoupla si před nej s rukami v bok a už se nakrucovala,“ prozradil herec, který zavítal na charitativní akci s názvem Vypouštění lodiček, která pomáhá onkologicky nemocným.

Akci si nenechal ujít se svými kolegy z obrazovky. Nechyběla tak vedle Saši například Sabina Laurinová nebo Jakub Štěpán, se kterými hraje v Modrém kódu. Nás zajímalo, jak to má jeho nejmladší s hereckými geny. „Rozhodně má sklony k dramatickému umění, třeba když v půl páté ráno ve stylu antické tragédie vyžaduje mléko,“ svěřil Rašilov, který má s bývalou ženou Vandou Hybnerovou dospělé dcery Josefínu a Antonii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám