Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Přestože se od manželství s Channingem Tatumem (43) už dávno posunula a čeká potomka s novým partnerem Stevem Kazeem, neodpustila si tanečnice a herečka Jenna Dewan (43) vyjádření ke vztahu odloučeného manžela se zpěvačkou Jessie J (36).

Učinila tak ve své nové knize s názvem Gracefully You: Finding Beauty And Balance In The Everyday. Dewan a Tatum se rozešli v dubnu loňského roku, o rozvod požádala herečka v říjnu. Ten samý měsíc, kdy vyšlo najevo, že Tatum randí s popovou hvězdou. Navíc na to svou bývalou prý vůbec neupozornil dopředu.

„Seděla jsem v letadle sama, když jsem to zjistila. Úplně mě to odzbrojilo. Zjistila jsem to ve stejnou dobu jako zbytek světa, bylo to těžké,“ přiznala Jenna s tím, že rozepsala pár tweetů, kterými se k situaci chtěla vyjádřit, ale nikdy je nezveřejnila.

I Dewan se posunula dál, a to s muzikálovým hercem, se kterým nyní čekají rodinu. S Tatumem má Dewan dceru Everly (6), kterou plánují mít podle všeho po rozvodu ve střídavé péči.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám