Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Představitelka Carol ze sitcomu Krok za krokem Suzanne Somers oslavila 16. října 73. narozeniny a při té příležitosti se odhodlala k zajímavému gestu - na Instagramu sdílela snímek, na němž sedí nahá na louce mezi květinami. „Tady jsem, ve svých 73 letech v rouše Evině,“ napsala k němu.

Za odvahu od svých fanoušků sklidila mnoho kladných reakcí.

Chválili ji, že vypadá „úchvatně“, psali, že je příkladem toho, že věk je jen číslo, další jí posílali komplimenty za to, že zhubla, a poptávali tipy.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Here I am at 73 in my Birthday Suit!!!

Příspěvek sdílený Suzanne Somers (@suzannesomers), Říj 16, 2019 v 10:07 PDT

Na téma „krása“ hovořila i v nedávném rozhovoru pro Daily Mail, konkrétně o tom, proč dala vzniknout vlastní organické kosmetické řadě.

„Poté, co mi diagnostikovali rakovinu prsu, jsem začala ze stravy, domova i kosmetiky vyhazovat produkty plné toxinů a chemikálií. Nemohla jsem najít žádné organické krémy proti stárnutí, vlasovou kosmetiku nebo make-up, které by opravdu fungovaly, tak jsem prohledala svět, abych našla ty nejlepší odborníky, kteří vyrobili mou vlastní řadu produktů,“ uvedla herečka.

Somers je podruhé vdaná, jejím mužem je moderátor Alan Hamel. S prvním manželem Brucem Somersem má syna Bruce.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám