Hlavní obsah
Článek

Je to deset měsíců, co porodila dcerku Babetu, ale poporodní kila rozhodně řešit nemusí. Herečka Henrieta Hornáčková je hubenější, než když otěhotněla. Jiná maminka by měla možná radost, ovšem Henrieta nadšená není.

"Všechno oblečení je mi asi o číslo větší a padá ze mě. Mateřství je nějak náročnější, než jsem si myslela, takže se člověk moc nevyspí. Jak jsem zhubla, tak mi navíc vylezly vrásky, z toho tedy samozřejmě radost nemám," svěřila nám Henrieta, která brzy po porodu začala hrát i v náročném tanečním představení, takže kila šla dolů i pohybem.

Henrieta stále ještě kojí, což nám prozradila na slavnostním openingu obchodu se spodním prádlem. "Klasické podprsenky ještě nenosím, jenom ty kojící," vysvětlila, když si vybírala nový kousek, jímž by osvěžila těch pár chvil, co se s partnerem Honzou snaží najít sami pro sebe. "Je to ovšem ošemetné téma, protože těch chvilek je málo. Ale právě proto jsem přišla omrknout tu sexy podprsenku, abych, až přijde ta chvíle, byla připravená," smála se herečka.

Reklama

Další články

Načítám