Hlavní obsah
Článek

O návrhářce Aleně Wilson se ví, že na vyhublé modelky nešije moc ráda. Jejím krédem je to, že každá žena, jakéhokoli věku či postavy, může být krásná. "Navrhuju módu pro reálnou ženu," říká o své tvorbě Alena.

Ve svém živlu tak mohla být, když se s ní spojili pořadatelé soutěže Batist Nej sestřička, aby oblékla všech dvanáct finalistek, opravdových reálných žen. "Byl to trošku náročnější úkol, protože jsem je nechtěla jenom obléct, ale šlo i o to, aby se i ony cítily nádherné a aby si každá vybrala model podle svého naturelu," řekla nám Alena.

"Na pódiu je to pro ženy, které se nepohybují v šoubyznysu, ale dělají záslužnou práci ve zdravotnictví, náročné. Právě proto jsem se snažila jim vyhovět, aby se v šatech dobře cítily. Myslím, že se to povedlo, sestřičky byly moc spokojené, a i já jsem byla ráda, protože mají opravdu náročnou práci a já je obdivuju," uzavřela Wilson.

Modelů na galavečer, ze kterého jako vítězka vyšla osmatřicetiletá Kateřina Křenková, šila Alena vlastně třináct. Posledním kouskem byl model pro moderátorku večeru Sandru Parmovou z 15 metrů látky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám