Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Sharlota ráda provokuje svým zjevem, a to nejen co se jejího potetovaného těla týče. Na vystoupení má sexy kostýmy, do společnosti chodí v odvážných outfitech a na jejím účtu na sociální síti najdete spoustu fotek v rajcovním prádélku.

V civilu je to ale jinak, možná byste ji stejně jako my na první pohled mezi dalšími hosty openingu obchodu se spodním prádlem nepoznali. Působí nenápadně, a světe div se, prozradila nám, že dokonce ani sexy prádlo běžně nenosí.

"Možná to bude překvapení, ale já v normálním životě moc prádlo nenosím.  Podprsenku jsem vyřadila někdy před dvěma nebo třemi lety, necítím se v nich pohodlně, nějak mi začaly vadit. Ovšem pokud je nějaké focení nebo jiná příležitost, tak si krajkové soupravičky ráda obléknu," vysvětlila.

Pokud jde o vášnivé noci s partnerem, tak ani na ně se zpěvačka speciálně nechystá. "U nás to není jako v těch romantických filmech. Když už si na sebe najdeme čas, je to spíš spontánní záležitost. Stejně jsem zjistila, že většina chlapů má nejradši tu ženu nahou, než aby řešili spodní prádlo," míní Sharlota.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám