Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jakub Prachař (40) poprvé promluvil o rozvodu s manželkou Agátou (38). Ta už si na sociální síti dávno změnila příjmení z Prachařová na Hanychová a hodně času tráví s dětmi Miou a Kryšpínem v Tel Avivu, kde žije její maminka Veronika Žilková (62) s velvyslancem Martinem Stropnickým (67).

Blízko má mít také ke svému učiteli surfování. Ač se to Agáta s Jakubem snažili dát dohromady, nyní to opravdu vypadá na rozvod. Kuba to dokonce proflákl přímo v pořadu Česko Slovenko má talent.

Jeden z účinkujících si Prachaře vybral, aby mu asistoval u kouzelnického čísla. „Já vás požádám o ruku, tedy abych se lépe vyjádřil, dejte ruku do tohoto otvoru,“ říkal kouzelník Prachařovi.

„Já budu za chviličku svobodnej, to jste mohl říct, to s tou rukou, v pohodě,“ odpověděl mu ihned Prachař, který tak práskl, že se mu manželství spravit opravdu nepovedlo. A to přímo před diváky Talentu. Na ukázku se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám