Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobně jako v předešlých dvou letech se i letos největší polská společnost specializovaná na výrobu rakví Lindner rozhodla nafotit odvážný kalendář pro následující rok, ve kterém pózují nádherné modelky vedle nejrůznějších modelů dřevěných rakví. Tentokrát se kalendář nese v jemném duchu, ale je zatraceně sexy. Těla vnadných krásek v rouše Evině totiž pokrývají pouze ručně namalované šaty.

Kalendář společnosti, jež je známá také pod názvem Cofani Funebri, minulý rok způsobil v katolicky smýšlejícím Polsku velké pozdvižení. Loňské téma bylo však o poznání drsnější, modelky spoře oděné v latexu vypadaly jako upírky, nouze nebyla ani o mrtvoly v rakvích a sadomasochistické pomůcky.

Letos se půvabné dívky sice svlékly úplně do naha, ale díky šikovným rukám umělců, kteří na jejich těla precizně nakreslili střídmý oděv, kalendář již nepůsobí tolik kontroverzně a ponuře.

Společnost, jež ročně vyrobí na 100 tisíc rakví a svůj název nese podle zakladatele Barteka Lindnera, využije výdělek z prodeje kalendářů k charitativním účelům.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám