Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Kateřina Kristelová (44) předvedla, že je po porodu dcery Claudie zase pořádně ve formě. "Jsem na své váze, kterou jsem měla před Claudinkou. Konečně," řekla Super.cz Kristelová.

Moderátorka během těhotenství přibrala dvanáct kilogramů. "Dostat dolů to byla dřina. Lhala bych, kdybych jako některé maminky říkala, že to šlo dolů v pohodě samo. Makám, cvičím, držím diety, hubnu pomocí elektrošoků bailine, běhám kolem dcery. Vážím 54 kilogramů a jsem spokojená," vysvětlila Kateřina na 6. výročí salónu na hubnutí, kam pravidelně dochází.

"Nemůžu si vynachválit vakuové masáže. Na celulitidu pro holky neznám nic účinějšího," prozrazuje.

Na párty se objevila také tvář salónu Bára Basiková. Stejně jako Kristelová málem nedorazila, protože obě bojují s nachlazením. Basiková přiznala, že hubnutí je velká řehole, kterou podstupuje po loňském těžkém zranění na ostrově Kos. Spadla, zlomila si nohu v kotníku, absolvovala dvě operace a přibrala patnáct kilogramů.

"Zkouším vše co se dá, držím dietu, chodím na elektrošoky i hubnutí zmrazením. Musím to zaklepat, jde to dolů," dodala Basiková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám