Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Nora Fridrichová byla jednou z účastnic letošního ročníku StarDance. Jejím tanečním partnerem byl Jan Kohout, s nímž tvoří soutěžní pár číslo 10.

V úvodním kole StarDance věnovaném zpěvákovi Karlu Gottovi Fridrichová a Kohout zatančili jive na píseň Ó Sůzi. Porota Noře její taneční um ale moc nepochválila.

V záběrech z trénování bylo vidět, že Nora nedá Honzovi nic zadarmo. Holt je to drsňačka. Hned v dalším kole bohužel pár vypadnul.

Fridrichová je jednou z nejznámějších českých moderátorek. Moderování se věnuje opravdu dlouho. Už na střední škole moderovala ve studentském rádiu. Po studiích žurnalistiky na Karlově univerzitě dále studovala v Londýně. Za svůj moderátorský um byla dokonce oceněna. V roce 2011 jí byla udělena Novinářská křepelka za rok 2010 pro novináře do 33 let.

Od roku 1998 Nora Fridrichová pracuje v celostátních televizních stanicích. Začínala na TV Nova, od roku 2000 je v České televizi, kde například připravuje pravidelný týdenní publicistický pořad 168 hodin.

Kolem Fridrichové bylo jednu dobu i mediální pozdvižení. Kvůli kolegovi Robertovi Zárubovi totiž opustila manžela Milana. Se Zárubou, který je oblíbeným sportovním komentátorem, má Nora dcery Dianu a Marianu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám