Hlavní obsah
Článek

Biatlonistka Gabriela Koukalová byla účastnicí letošní StarDance. Jejím tanečním partnerem je Martin Prágr, s nímž tvořili soutěžní pár číslo 6. V úvodním kole StarDance věnovaném zpěvákovi Karlu Gottovi zatančili valčík na písničku C'est La Vie. V modrých šatech s holými zády vypadala Gábina dokonale.

Gabriela Koukalová a Martin Prágr a jejich úvodní tanec ve StarDance

Sedmé kolo patřilo charitativnímu večeru pro Centrum Paraple. Ve speciálních choreografiích soutěžní páry tančily společně s těmi, kteří jsou odkázáni na invalidní vozík. Společnost jim dělala ještě jedna hvězda z minulých kol StarDance. Koukalovou a Prágra v tangu doplnili Kateřina Baďurová a Libor Bohdanecký.

V osmém kole Koukalová a Prágr bohužel vypadli. Stihli ještě zatančit rumbu a současný tanec.

Biatlonistka Koukalová

Koukalová, která je sportovkyní tělem i duší, se netají tím, že nevěděla, jak moc tanečníci dřou. Až při trénování na StarDance zjistila, že je tanec pořádná makačka. 

Hvězdná kariéra Gabriely Koukalové vrcholila v roce 2014, kdy v biatlonu, což je sport kombinující jízdu na běžkách a střelbu na terč, vyhrála dvě stříbrné medaile na Zimních olympijských hrách. To se ještě jmenovala Soukalová. O dva roky později se vdala za badmintonistu Petra Koukala.

Koukalová kromě medailí ze Soči přivezla taky dvě zlaté, dvě stříbrné a dvě bronzové placky z Mistrovství světa v biatlonu a také jednu zlatou z Mistrovství světa juniorů. Patří k nejúspěšnějším sportovcům Česka. A taky k nejmilejším. Její zářivý úsměv je nezaměnitelný.

V roce 2018 Gábina vydala autobiografii s názvem Jiná Gabriela Koukalová, v níž píše o těžkých začátcích v biatlonovém světě, vztahu s Petrem Koukalem nebo o dlouholetých problémech s anorexií. Kolem knížky se strhl velký mediální humbuk. Letos Koukalová oznámila ukončení kariéry.

Reklama

Další články

Načítám