Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Komedie Prci, prci, prcičky (1999) se nejen mezi středoškoláky stala hitem a herci hlavních rolí hvězdami. Postavy Jima (Jason Biggs), Vicky (Tara Reid), Stiflera (Seann William Scott), Finche (Eddie Kaye Thomas), Michelle (Alyson Hannigan) nebo Nadie (Shannon Elizabeth) jim už nikdo neodpáře.

Představitelé Jima a „sexy holky z Československa“ Nadie, Jason Biggs a Shannon Elizabeth, se nyní znovu pracovně sešli, a to v rebootu snímku z roku 2001 Jay a mlčenlivý Bob vrací úder. Na fotkách z losangeleské premiéry se můžete podívat, jak se za dvacet roků, které od uvedení „Prciček“ uběhly, herci (ne)změnili.

Shannon se kromě herectví aktivně věnuje charitativní práci. Má vlastní nadaci, která pomáhá ohroženým zvířatům. „Chci změnit svět a je jedno, jestli svým herectvím, režií, fotografováním nebo hlasem za ty, kteří jej nemají,“ píše na svých stránkách.

Biggsovo jméno je v posledních letech v branži skloňováno hlavně s rolí v úspěšném seriálu Orange Is the New Black.

Reklama

Další články

Načítám