Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečním párem číslo 4 v letošním ročníku soutěže StarDance byla zpěvačka Tonya Graves (54) a tanečník Michal Bureš. V úvodním kole věnovaném Karlu Gotttovi předvedli energický jive. Tonya je živel, a tak ji tento typ tance hodně bavil. Během vystoupení se pěkně vyřádila. V druhém kole pár předvedl tango, ve třetím paso doble a to se jim stalo osudným, pár vypadnul.

Tonya Graves se narodila v americkém Peekskillu, ale v USA dlouho nezůstala, uchvátila ji Česká republika. Když jí bylo 26 let, jela na dovolenou do Prahy a už tu zůstala.

Tonya je vynikající muzikantka. Vystupovala v kapele Liquid Harmony, ale nejvíc se proslavila jako dlouholetá zpěvačka skupiny Monkey Business, kde zpívala po boku Matěje Rupperta.

Skupinu roku 2016 opustila a věnuje se sólové kariéře a taky moderování. Vidět ji můžete například v pořadu Drive na televizi Óčko. Tonya se taky stará o rodinu a své dva syny.

Reklama

Další články

Načítám