Hlavní obsah
Článek

V pouhých 25 letech zemřela jihokorejská zpěvačka, herečka a influencerka Sulli, vlastním jménem Choi Jin-ri. V jejím domě v Songnamu ji našel hudební agent. Příčina smrti nebyla zveřejněna, podle dostupných informací však vyšetřovatelé pracují i s předpokladem, že šlo o sebevraždu.

Sulli byla v minulosti členkou K-popové skupiny f(x), (K-pop je hudební žánr, jenž vznikl v Jižní Koreji a mísí v sobě prvky popu, hip hopu a r´n´b), v roce 2015 kapelu opustila, aby se věnovala herecké kariéře. V rozhovoru z roku 2018 uvedla, že i její duševní zdraví bylo jedním z důvodů, proč se rozhodla z kapely odejít.

„Často jsem byla vyděšená. Cítila jsem se pod velkým tlakem. V určitém bodě jsem se začala sama sebe ptát, proč bych to měla dělat, pro koho tohle dělám... Řekla jsem, že jsem vyčerpaná, ale nikdo mě neposlouchal. Cítila jsem se osamocená,“ řekla tehdy.

Jako herečka Sulli působila např. ve filmu Real nebo v reality show Jinri Store. Loni vydala singl Goblin.

Britská hudební novinářka Taylor Glasby uvedla, že byla Sulli „volnomyšlenkářka“.

Podle BBC byla Sulli známá pro své „kontroverze“. Fanoušky povzbuzovala k tomu, aby byli sami sebou. Ona sama šla příkladem, nebála se např. postovat sexy fotky v plavkách nebo v topech, zdůrazňujících poprsí. V konzervativní Jižní Koreji za to však sklízela kritiku. Minulý měsíc během livestreamu na Instagramu omylem ukázala ňadro v rozhalence, i to způsobilo značné kontroverze.

Reklama

Další články

Načítám