Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rapperka Cardi B (31) si užila oslavu 27. narozenin plnými doušky. Od manžela, rappera Offseta dostala darem luxusní prsten s obřím diamantem, který je replikou srdce z filmu Titanic. Rapper se pochlubil videem, jak probíhalo předání daru, který jeho manželku dojal k slzám.

V oslavách dvojice nyní pokračuje na ostrovech Turks a Caicos a Cardi, rozená Belcalis Marlenis Almanzar, obdařila fanoušky tanečním videem, na němž twerkuje svým chirurgicky upraveným pozadím v bikinách, ve kterých vynikla i její rozsáhlá tetování. Jako bývalá striptérka Cardi rozhodně ví, jak se hýbat.

Podle Instastories si hudebnice okázalou oslavu užila opravdu naplno. Fanoušci z jejích tanečních kreací vyloženě šíleli. Na sociální síti ji zahrnuli pochvalnými komentáři: „Jsi královna!“ komentoval jeden ze sledujících. „Brzy nebudeš mít místo na další tetování, vypadá to skvěle,“ chválila rozsáhlé malůvky na těle rapperky jiná fanynka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám