Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Emma Smetana (36) má před sebou turné k nové desce a na svém koncertním looku si dá opět záležet. "Pracuju na tom víc systematicky, než se zdá. Věřím tomu, že kromě toho, že posluchačům poskytuju nějakou hudební informaci, tak by měla být doprovázena i vizuálem," míní zpěvačka.

"Začíná to grafikou k singlům přes booklet cédéčka, který jsem řešila asi půl roku, což je možná trochu přehnané, ale snažím se ten koncept nějak dotáhnout. A opomenout samozřejmě nemůžu ani outfity na koncerty. To, že jich mám tolik, je i výbornou záminkou slézt během koncertu třikrát z pódia a uvědomit si, co vlastně zažívám," vysvětluje Emma.

S modely nemá problém, částečně využívá kousků od sponzorů, další část pochází z jejích oblíbených blešáků. Oblečení si vozila dokonce i autobusem z Paříže ve velkých "bezdomoveckých" taškách. "Snažím se chovat zodpovědně a občas mám špatné svědomí z beden nového oblečení, které mi chodí," svěřila.

"Mám židovské předky, takže minimalizuju náklady a poslední roky i nakupování v second handech dost klidním, protože v pronajaté kanceláři, kde Jordy se svým bratrancem připravuje klipy, které točí, se už z jedné místnosti se už stala šatna. Omlouvám to tím, že se to oblečení využije i na další projekty," přiznala.

S Jordanem ostatně spolupracovala i na svém posledním klipu Over, v němž si i zahrál. Emma tam partnera holí obřím nožem a vypadá to, že ho spíš zabije. "Režisérem byl on a dal mi tím dobrý návod, jak se zachovat, když by mě chtěl opustit," krčila rameny Emma, které nové Over turné začíná už na konci října. "A v listopadu vydáme další singl, který se bude jmenovat Freedom a bude v češtině," prozradila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám