Hlavní obsah
Článek

Loni v červnu stanula Eliška Rusková na druhém místě v pěvecké soutěži SuperStar. Nyní se zpěvačka vrací zpět před porotu. Nikoli ale v reálném životě, ale v příběhu svého nového klipu k písni Otisky. Námět videoklipu vychází z aktuálně velmi populárních seriálů jako Dark nebo Stranger Things, které si hrají s časovými smyčkami a lehce mysteriózním nádechem.

„Natáčení jsem si extrémně užila, byla to zábava a všichni jsme si skvěle sedli,” nechala se slyšet zpěvačka, jejíhož přítele v krátkém videu ztvárnil herecký talent Jindřich Žampa, kterého můžete znát ze seriálů Policie Modrava, Ulice či Přešlapy. „Jindra Žampa je skvělý herec se smyslem pro humor, myslím, že to je z klipu i znát,“ dodává Eliška k průběhu natáčení.

Hudbu i text skladby napsal nadějný producent a zpěvák Karelll, který k námětu skladby vysvětluje: „Ten den, kdy jsem vymýšlel ideu, jsem jel v autě a poslouchal Alessiu Caru. Ta v jedné písničce zpívá: Utíkej, jak nikdy předtím / protože našli důkazy / a našli tvoje otisky prstů / všude na mém těle. Ten nápad s otisky prstů se mi líbil, a tak jsem si ho předělal podle sebe a postavil pointu písničky na tom, že se holce nedaří na toho kluka zapomenout a že nestačí jen smýt jeho otisky, protože on se dostal i pod povrch,“ vysvětlil hudebník.

Eliška Rusková má do konce letošního roku naplánované koncerty s kapelou, vydat má také ještě jeden svůj singl.

Související témata:
Otisky

Reklama

Další články

Načítám