Hlavní obsah
Článek

V Česku je vnímaná jako celebrita se silnou fanouškovskou základnou. Zorka Hejdová (33) má vlastní pořad v rádiu, s manželem jednou týdně moderuje Snídani s Novou, patří mezi nejčastěji komerčně využívané moderátorky, mj. bude moderovat Czech Social Awards, a na sociálních sítích se pyšní více jak dvěma stovkami sledujících.

Zorka sama je fanynkou a řadu let obdivuje italskou influencerku Chiaru Ferragni. Když se nejslavnější blogerka světa vydala do Prahy, byla jí česká moderátorka v patách. „Mám své zdroje, a tak jsem vyhmátla čas a místo, kde byla ubytovaná. Už delší dobu jsem se s ní chtěla setkat, a tak jsem se za ní jako správná fanynka vydala,” popsala akci Hejdová.

Zorka vystihla přesný okamžik, když Chiara opouštěla v brzkých ranních hodinách pražský hotel a odjížděla na letiště. „Byla velmi milá. Udělala jsem si s ní fotku, která vzbudila velký ohlas na Instagramu. Všichni se mě ptali, jestli jsme spolu měly schůzku, nebo plánujeme společný projekt,” smála se sympatická kráska.

Zorka Hejdová se měla příležitost setkat s Chiarou Ferragni opětovně na módní přehlídce značky Calzedonia v italské Veroně, kam obě blondýny byly pozvány jako čestní hosté. Italská superhvězda byla ale obklopená početnou ochrankou a na nablýskané akci se zdržela jen chvíli, a tak tentokrát nebyla příležitost ke společnému focení selfie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám