Hlavní obsah
Článek

Zdá se, že modelka Agáta Hanychová (38) už nás nemůže ničím překvapit. Ale opak je pravdou. Ve své kontroverzní knižní zpovědi Diagnóza: Rebelka totiž prozrazuje, že o věneček přišla se svým italským spolužákem vedle spící babičky.

"Důležitým mezníkem v mém životě byla ztráta panenství. Máma mi pořád opakovala, že si mám pro tuto událost vybrat nějaké hezké datum, abych si ho dobře zapamatovala. Protože beru svou matku vážně a jejích rad si považuju, přišla jsem o panenství 1. 1. 2000," vzpomíná dcera Veroniky Žilkové v knížce, kterou sepsala se Zitou Marinovovou.

"Společně se mnou se na tom podílel můj italský spolužák Donini. Stalo se to ve Špindlu, v pokojíčku tři krát čtyři metry, kde právě spala jeho babička. Naštěstí nosila náramky od zápěstí až k lokti, takže jsme měli uši nastražené, jestli babička nechrastí, čili jestli se nebudí," uvádí Agáta.

Ta se rozepsala v knize i o svých osudových mužích. Předposlední přítel Honza Brabec ji například donutil cvičit, protože byla příšerně obézní. Během soutěže Miss zase randila se svým bývalým drogovým dealerem, který ji v den finále podvedl s jinou. Agáta navíc tvrdí, že v den seznámení svým klukům vždy dává klíče od bytu i od auta a PIN od kreditky. Dnes je však prý se svým přítelem Mirkem Dopitou a společným synem Kryšpínem konečně šťastná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám