Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Byť jsou dcery Báry Polákové (40) a Pavla Lišky (52) potomky umělců, snaží se je jejich rodiče od světa kumštu zatím uchránit. „Snažím se je uchránit veškerému šrumu, který se děje v zákulisí. Na plac si je neberu vůbec,” svěřila se nám Bára Poláková.

Ronja (4) a Rika (2) vlastně ani netuší, že mají za maminku známou osobnost. „Vnímám to tak, že je to správně. Mám pocit, že by děti měly být středem pozornosti. Není mi příjemné, když jsou na místě, kde je na mě směrovaná pozornost. Mám pocit, že děti by měly být středem pozornosti, ne rodič,” vysvětluje svůj postoj zpěvačka a herečka.

Starší dcera Ronja si cestu k divadlu našla kupodivu sama, když si ke svým čtvrtým narozeninám přála loutkové divadlo. „Teď měla Ronja narozeniny a dostala loutkové divadlo, na další narozeniny by chtěla další divadlo. To je to nejvíc, co považuje za vrchol. Dostala spoustu krásných dárků, ale nejvíc ji zaujalo právě divadlo, na příští narozeniny si přeje další,” smála se Bára Poláková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám