Hlavní obsah
Článek

Známe ji ze série Polda anebo Trpaslík, poprvé si ovšem ve filmu zahrála opravdovou ženu, ne něčí dceru nebo členku rodiny hlavního představitele, jak sama půvabná brunetka Elizaveta Maximová o filmu Hra říká.

Sedmadvacetiletá herečka původem z ruské Kazaně žije v Praze už od dětství, vystudovala DAMU a ve filmu se pomalu etabluje. Film Hra splnil její přání zahrát si s Jiřím Mádlem (37), jehož milenku ve snímku ztvární, a také spolupracovat s chilským režisérem Alejandrem Fernándezem Almendrasem, pod jehož taktovkou Hra, která se natáčela v lokacích na Kladně, vznikala.

Už vzhledem k plakátu k filmu, kde je Elizaveta vyfocená nahá, a statusu milenky hlavního hrdiny bylo jasné, že ji při natáčení čekaly i milostné scény. "Odvážné scény tam jsou a předtím jsem s nimi měla minimální zkušenosti. Malinko jsem se odhalila jen v seriálu Trpaslík Jana Prušinovského," vyprávěla.

"Viděla jsem předchozí Alejandrovy filmy, do kterých jsem se naprosto zamilovala, takže jsem věděla, že s Alejandrem chci točit, a také jsem chtěla hrát s Jiřím Mádlem. K oběma jsem měla naprostou důvěru. Cítila jsem se při natáčení v bezpečí," dodala Elizaveta, která nám o natáčení ještě vyprávěla v našem videu, kde můžete zhlédnout i zmíněné milostné scény, v nichž můžete obdivovat i hereččino odhalené tělo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám