Hlavní obsah
Článek

Herečka Tereza Kostková (47) má za sebou už třetí vernisáž výstavy svých fotografií. Tentokrát je tematická, určená k padesátému výročí S.O.S. dětských vesniček, jichž je Tereza patronkou. Na výstavě v klubu Divadla v Rytířské lze na vesničky také přispět.

"Dali jsme si téma Cesty k sobě, což nám přišlo nosné, a na tohle téma asi čtyři měsíce výstava vznikala, je tady i pár starších fotografií, ale s výběrem mi pomáhal náš věhlasný fotograf Jan Šibík," vysvětlovala herečka.

Ta na jedné z fotografií vystavuje i svého muže režiséra Jakuba Nvotu, který k jednotlivým fotografiím napsal i krátké průvodní slovo. "Někdy je to verš, někdy myšlenka," upřesnila Tereza, která je ve svém druhém manželství velmi šťastná.

To, že bude součástí výstavy i jako fotografovaný objekt, Jakub Nvota vůbec netušil, jak nám prozradil, když vůbec poprvé promluvil na kameru. "Terka mě přemluvila, zda ke mně ty fotky nepromluví tak, abych něco napsal, tak jsem se to pokusil vyjádřit," upřesnil Nvota.

"Ale že vznikla i ta moje fotka, jsem nevěděl. Terka stála za mnou a netušil jsem, že fotí, takže jsem ji našel až potom v tom výběru," neskrývá své překvapení. "Nevím, jestli bych do toho šel vědomě. Nefotím se rád, člověk ztuhne, neví, co má dělat," krčí rameny. Tereze ale paparazzi snímek odpustil. "Mám ji rád takovou, jaká je, nezáleží na tom, jestli jako fotografku, nebo jako herečku. Mám ji rád jako svoji ženu," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám