Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Znovu oblékla své divadelní kostýmy. Muzikálová zpěvačka Zdenka Trvalcová (37) se vrátila po porodu na prkna. A to před pouhými dvěma měsíci přivedla na svět svého druhého potomka. Druhého chlapečka Matouše přivítala na svět v srpnu, nyní ji diváci mohli vidět ve slavnostním představení Tři mušketýři.

Muzikál Michala Davida nyní oslavil 15 let na scéně a Zdenka v něm ztvárňuje roli krásné Constance. Na prknech nemohla u výjimečné příležitosti chybět. „Na své první poporodní představení jsem se moc těšila. Zaprvé bylo moc příjemné na chvíli opustit mateřský kolotoč, ale taky jsem se moc těšila k nám do Divadla Broadway, kde je stále po tolika letech úžasná rodinná atmosféra. Muzikály Tři mušketýři a Kleopatra jsou mou srdeční záležitostí,“ sdělila nám půvabná Zdenka.

Ta si během představení trochu odpočinula od mateřských povinností. „Také jsem se moc těšila na kolegyně, protože u nás v šatně je vždy legrace, takže jsem si představení užila nejen na jevišti, ale také v zákulisí,“ dozvěděli jsme se od Zdenky, na které nedávné těhotenství nebylo ani vidět.

„Mateřství je krásné, i když je to někdy náročné. Ale na chronické nevyspání zapomínám vždy u prvních úsměvů našeho miminka nebo vtipných hlášek našeho téměř tříletého syna,“ řekla zpěvačka, která má velkou oporu ve svém muži. „Hodně mi pomáhá můj manžel, který nemá problém se postarat o naše dvě děti, když jdu zpívat. Prostě nádhera, neměnila bych,“ dodala Zdenka, která už také plánuje koncertovat. „Připravujeme koncerty s mou kapelou Voila. Nyní intenzivně připravujeme pražský koncert, který se uskuteční 14.11. v Jazz Docku, hraji v muzikálech, příští rok se také vrací do Divadla Broadway muzikál Kat Mydlář, tak se moc těším,“ dodala závěrem zpěvačka.

Reklama

Další články

Načítám