Hlavní obsah
Článek

Po rozchodu s modelkou a zpěvačkou Karolínou Krézlovou (36) si Vladimír Polívka žije staromládeneckým životem. Když nedávno vyrazil na představení nové dámské vůně jisté francouzské značky, na typicky dámském dýchánku mu nedělala společnost žena, nýbrž kolega Stanislav Majer. Kolegové, kteří se potkali před kamerou během natáčení retro seriálu První republika, se ale i v pánské sestavě se velmi dobře bavili. Mladého herce totiž dost brzy obklopila početná skupina obdivovatelek.

Vladimíra na večírcích tohoto typu příliš často nepotkáváme. On prý módu a vše kolem příliš neprožívá. „Skoro nic nenakupuji. Do obchodů zavítám jen občas. Čím decentnější módní kousek, tím je to pro mě lepší,” říká herec, který vkus získal díky své matce, Francouzce Chantal Poullain. „Nedokážu hodnotit, jestli za můj styl může moje maminka. Naučil jsem se ale, že je velmi důležité, aby chlap voněl.”

Čím to, že Polívka udělal výjimku a vyrazil na noční společenskou akci? „Znám se s jednou z organizátorek, které tuto akci pořádají. Přišel jsem tedy proto, abych splnil svou společenskou povinnost,” říká Vladimír Polívka, který točí seriál Polda a stále působí v Dejvickém divadle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám