Hlavní obsah
Článek

Nádherná herečka Eva Mendes (37) se pořádně změnila. Během příprav nového filmu Holly Motors, jehož natáčení nyní probíhá na hřbitově Père Lachaise v Paříži, Eva překvapila nejen svým drsným zjevem, ale také svalnatou postavou. Především pak její nohy, ačkoli byly obuté do zlatých sandálek s vysokým jehlovým podpatkem, působily poněkud mužně. K tomu démonicky nalíčené oči a mahagonová hříva vyčesaná do působivého drdolu, a Mendes je rázem někým zcela jiným.

Herečka s kubánskými předky se tak nejspíš podrobuje kvůli filmu tvrdému posilovacímu režimu, ale pomalu ztrácí své smyslné ženské křivky. Díky výraznému nalíčení a vyčesaným vlasům navíc nápadně připomíná zesnulou britskou zpěvačku Amy Winehouse.

Ve filmu Holly Motors od režiséra Leose Carase se v hlavní roli představí francouzský herec Dennis Lavant, který bude představovat muže, jenž se ocitá mezi několika životy. Jednou bude vrahem, podruhé žebrákem, ale potom i generálním ředitelem, otcem nebo monstrem. Eva hraje jednu z postav jeho minulosti. Ve snímku se dále objeví například zpěvačka Kylie Minogue (43) či francouzský herec Michel Piccoli (85).

Reklama

Další články

Načítám