Hlavní obsah
Článek

Žen, které chtějí vypadat jako barbíny, je na světě pěkná řádka. Patří k nim i devatenáctiletá Švédka Stefanie Mulic, která do proměny investuje přes 400 tisíc korun ročně. První zákrok přitom podstoupila, když jí bylo pouhých 13 let - zvětšení rtů.

Do vzhledu plných rtů se prý okamžitě zamilovala kvůli pocitu „perfektního panenkovského looku“. Od 17 let si velké rty udržuje pravidelně každý měsíc. Podstoupila také úpravu brady, lící, obočí, čelisti a zubů, to ale není nic proti jejím plánům do budoucna. Ty zahrnují operaci prsou, odstranění spodních žeber, facelift, úpravu zadku, boků, odstranění tuku z tváří a silikonové implantáty do rtů.

„Už od útlého věku jsem chtěla být blonďatá a krásná jako Jenna Jameson nebo Holly Madison, to jsou mé ikony. Před operacemi jsem se necítila ve své kůži, teď je to jiná. Přesto cítím, že toho mám ještě spoustu před sebou,“ uvedla Stefanie, která má prý ve svém koníčku podporu jak přátel, tak i rodiny.

Stefanie chce být  „blonďatá a krásná jako Holly Madison“

Jako svůj vzor uvedla i Jennu Jameson

Zobrazit příspěvek na Instagramu

It is absolutely possible to gain weight in your thighs and booty without getting a thick midsection. Lately I’ve upped my calories just to run a test. I love how I look with thick thighs but despise feeling a muffin top! So I began eating a lot and not restricting my caloric intake. It absolutely worked. My thighs and hips have made themselves known I avoided tummy bloat by not indulging in unneeded sugar, wasteful carbs and fast food. Here’s a little mom hack also. I do sit-ups in bed! I have a bad back and I struggle doing normal crunches on the floor, so when Batel naps... I do leg raises and crunches in bed and it saves the pain on my sacrum and lower back! Moral of the story... super skinny isn’t goals. Healthy well fed bodies are!!!! #keto #ketotransformation #mombod #thickthighs #ketodiet #ketolife

Příspěvek sdílený Jenna Jameson (@jennacantlose), Zář 25, 2019 v 4:08 PDT

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám