Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

„Jsem asi první holka s velikostí 44 u Victoria´s Secret?“ ptala se po oznámení spolupráce se slavnou značkou spodního prádla modelka Ali Tate Cutler svých fanoušků. Je to tak. VS si ji najala v reakci na enormní úspěch Rihanniny značky Savage x Fenty, která je přímo oslavou lidské rozmanitosti.

Rihanna na molo opakovaně posílá modelky všech velikostí i etnik nebo ženy ve vysokém stupni těhotenství. A lidé jí za to tleskají. Konkurence tak musela zareagovat.

Ali dle svých slov není první plus size modelkou, která pro VS pracuje, ale je první s velikostí 44.

Prvním krokem VS bylo najmutí „první modelky s křivkami“ Loreny Duran, v srpnu pak podepsala smlouvu s VS transsexuální modelka Valentina Sampaio. Změny přišly po odchodu bývalého šéfa marketingu Eda Razeka, který se vyjádřil, že trans a plus size modelky „nejsou pro VS to pravé“.

Lorena Duran

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@victoriassecret

Příspěvek sdílený LORENA DURAN (@imlorenaduran), Říj 7, 2019 v 5:30 PDT

Valentina Sampaio

„Jsem ráda, že pracuji se značkou, kterou jsem jako náctiletá obdivovala. Myslím, že je to skvělý krok správným směrem,“ uvedla Ali s tím, že „čtyřiačtyřicítka je v Americe běžnou velikostí“, a proto si myslí, že je potřeba, „aby to bylo v médiích a v kampaních víc vidět“.

Kolekce, kterou fotila, je spoluprací VS se značkou Bluebella.

Líbí se vám nové modelky VS?
Ano
92,4 %
Ne
7,6 %
Celkem hlasovalo 17364 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám