Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další díl show Česko Slovensko má talent přinese emocionální vystoupení mladé studentky, která chce skrze obrazovku předat vzkaz svému závislému otci.

Teprve devatenáctiletá Viktória nastoupí před porotu s vlastním songem. Rapové vystoupení má pro ni ale mnohem hlubší smysl než jen ukázat, jaký má talent.

Mladá zpěvačka a rapperka neměla vůbec jednoduché dětství, její otec je alkoholik, a to bohužel odnášela celá její rodina. Z těžkých chvil, které zažívala nejen ona sama, ale i její bratr nebo maminka, se Viktória vypsala do textu písně, kterou věnovala právě svému otci.

„Přišla jsem, abych mu předala vzkaz, že ho moc miluji. Věřím, že se z toho dostane, a jsem připravená mu všechno odpustit,“ řekla rozechvělá studentka porotě. Na to hned zareagovala Jiřina Bohdalová (92), která uznala, že takové gesto je od Viktórie opravdu krásné a celé hlediště ji podpořilo potleskem.

Dojemné vystoupení chytilo za srdce nejen diváky, ale i porotu.

Reklama

Další články

Načítám