Hlavní obsah
Článek

Herečku Báru Jánovou můžete znát z mnoha televizních seriálů. Zahrála si ve Specialistech, Ohnivém kuřeti, Profesorovi T. i v Modrém kódu, kde se na place potkávala i s kolegyní Evou Burešovou (30). Při obsazování nového primáckého seriálu se rozhodlo, že si v něm s Evou, které je velmi podobná, zahrají sestry.

S Bárou jsme si popovídali po módní show, kde spolu s dalšími herečkami předváděla modely návrhářky Zdeňky Imreczeové. "Do modelingu mě docela často tahali, ale nikdy jsem to dělat nechtěla. Vždycky je to jenom pro srandu nebo pro kamarády, focení pro radost a tak. A zrovna Zdeňku mám moc ráda a půjčuju si od ní šaty na různé akce, na premiéry, měla jsem je i v Karlových Varech," vyjádřila se k modelingovému angažmá.

Hraní je pro ni priorita a právě teď natáčí spolu s Evou Burešovou nový seriál pro Primu Statek Slunečná. "Hrajeme sestry, jedna bude hodná, druhá zlá, ale víc se diváci dozvědí až v lednu, kdy se začne vysílat," prozradila Bára, která je činná i v divadle a v nejbližší době ji můžete vidět na zájezdových představeních hned dvou divadelních společností. Podrobnosti najdete v našem videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám