Hlavní obsah
Článek

Herec David Gránský (32) zveřejnil na sociálních sítích pěkně provokativní fotku. Protože má krátce po muzikálové premiéře, kde hraje hlavní roli Tarzana, rozhodl se, že naláká veřejnost, aby muzikál navštívila.

Že v muzikálu odehraje několik scén pouze ve velmi skromných kostýmech, jsme již na Super.cz informovali. A fotografie, kde hvězda Modrého kódu drží v ruce hořící pochodeň, vzbudila obrovskou reakci ve formě komentářů nejen od fanynek, ale také od kolegů z branže.

Proč? Protože vrhá na tělo zpěváka stín a pochodeň by za tím hledal jen opravdu málokdo. „Ten stín mě vůbec nevystrašil, spíše jsem si řekla, že má manželka velký štěstí,“ napsala k fotce Davidova fanynka.

„Na první pohled jsem se trochu lekla toho stínu, co máš přes břicho,“ dodala rázem další fanynka. „Super fotka, fakt že jo,“ dodala moderátorka Iveta Vítová (40).

Že se David za svou postavu nemusí stydět a mají se divačky na co dívat, ukázal již v muzikálu Muž se železnou maskou, kde hraje krále Ludvíka XIV., v pražském Divadle Broadway.

Až čas ukáže, zda nebudou chtít scenáristé v budoucnu svléknout také Gránským hranou oblíbenou postavu Matyho Bojana v seriálu Modrý kód.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám