Hlavní obsah
Článek

Nejhubenější ze všech hereček, které předváděly modely návrhářky Zdeňky Imreczeové, byla bezesporu Marie Renčová. Manželka režiséra Filipa Renče (58) a maminka téměř dvouleté dcery Sofie má opravdu míry modelky.

"Je pravda, že by to chtělo trošku přibrat. Takhle hubená nejsem schválně, nedržím žádné drastické diety. Hodně běhám kolem malé a jsem docela akční, takže to jde přirozeně. Všechno oblečení, které jsem nosila před těhotenstvím, obléknu v pohodě," řekla nám Marie.

Ta už se vrátila i k práci, pod manželovým režijním vedením natáčí seriál Hlava medúzy. "Jsem pořád hlavně maminka na plný úvazek, ale pomalu se začínám vracet k práci. V Hlavě medúzy mám krásnou roli a uvidím, co dál přijde," svěřila s tím, že když jsou s manželem oba na place, s dcerou jí pomáhá hlavně její sestra nebo kamarádky.

Manželé Renčovi by se nebránili dalšími potomkovi, Filip je prý skvělý táta a pozdní otcovství si užívá. "Necháváme to na pánu bohu a na přírodě, ale větší rodinu bychom určitě chtěli. A Filip si s malou moc hezky hraje, což je největší pomoc, protože mám taky chviličku pro sebe," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám