Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka čím dál tím úspěšnější kapely Mydy Rabycad patří nejextravagantnějším zjevům na naší populární scéně. Už z dálky vždy září její rudá hříva, kterou si Žofie Dařbujánová nechala ještě zvýraznit, když jí půlku obarvili na růžovo. Pozornost vzbuzuje všude, ať už to byla módní přehlídka, na níž předváděla, anebo koncert v Jižní Koreji, kam byla s kapelou pozvána už podruhé.

"Když jsem měla chodit po mole, tak jsem se tedy cítila dost podivně, protože jsem si vědoma, že modelka nejsem. Je asi divné to srovnávat, ale ten upřený zrak je na jeviště stejný, když zpívám, a těch lidí bývá v hledišti mnohem víc. Ale je to něco naprosto odlišného. Ještě pár přehlídek a třeba se v tom začnu cítit líp," smála se Žofie.

Popovídali jsme si i o změně její barvy vlasů. "Tomu nahrálo víc věcí najednou. Já totiž na koncerty většinou nosila paruky, ale na léto by v nich bylo vedro a neměla jsem náladu se o to starat. Takže jsem si nechala udělat takovou summer edition mě," vyprávěla s tím, že se už brzo vrátí jen ke svojí zrzavé barvě.

Žofie s kapelou Mydy Rabycad, která na české scéně figuruje už osmým rokem, slaví úspěchy i v zahraničí, kde je o excentrickou zpěvačku slušný zájem. "Naposledy jsme byli hrát v Bruselu nebo v Jižní Koreji, což byl obrovský zážitek. Pro Korejce jsme exoti, takže nás docela žrali. Byli jsme tam už podruhé, a když jsme tam byli poprvé, tak ke mně na ulici pokládali děti, aby je se mnou vyfotili. Tak snad tam ještě minimálně jednou pojedeme," uzavřela Žofie, jejíž písničky se hrají třeba i v amerických studentských rádiích.

Reklama

Další články

Načítám